Pitchtävling och Duplantis ska locka

Armand ‘Mondo’ Duplantis är en del av ett nytt, annorlunda projekt
Fintechbolaget CapitalBox, experter inom alternativ finansiering för små- och medelstora företag, presenterar tillsammans med tillsammans med Armand något som benämnsPitchBox ”Mondo”.Ett nytt event som är tänkt att ge svenska småföretag en chans att vinna 100 000 kronor genom att pitcha sina tillväxtidéer. 

 

De medverkande entreprenörerna ska även få tips och guidning för fortsatt tillväxt samt möjligheten att hämta inspiration med hjälp från den olympiska mästaren.
 
- Det krävs disciplin och uthållighet för att uppnå de mål du satt upp för dig själv. Så är det inom idrotten och det är inte annorlunda i näringslivet. Jag ser fram emot att träffa modiga entreprenörer presentera sina idéer för tillväxt på scenen och att utse en värdig vinnare, säger Armand till ett för honom synnerligen annorlunda uppdrag.
Eventet ska genomföras vid ett event den 23 maj på The Node vid Sergels torg i Stockholm då fem utvalda entreprenörer ska få möjlighet att presentera sina visioner inför en jury och en publik. Panelen består av Armand 'Mondo' Duplantis, Emil Jönsson, landschef för CapitalBox Sverige samt Sophie Hedestad, vd, NOQX.
-       Små- och medelstora bolag utgör motorn i den svenska ekonomin men det rådande läget och lågkonjunkturen har gett många problem med tillväxten. Med PitchBox vill vi lyfta fram några av de många spännande entreprenörer och småföretag vi har i Sverige, ge dem möjlighet till att få input på sin affär samt också ett potentiellt kapitaltillskott för att snabba på sina tillväxtplaner, säger Emil Jönsson.
Företag i storleken 2-250 anställda som vill medverka i eventet kan själva anmäla sitt intresse via en ansökan online med sin tillväxtidé.
-       Det här är en unik möjlighet för småföretagare och vi hoppas att så många entreprenörer och småföretag som möjligt tar den här chansen. Vi ser fram emot att träffa personer som kan göra verklig skillnad under ett event där vi firar entreprenörskap, innovation och kraften i idéer, framhåller Emil Jönsson. 

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
”I februari reste jag med familjen på semester. Då hade jag jobbat mer än 14 månader utan en enda ledig dag. Jag är målinriktad och gillar att anta utmaningar men i långa loppet är det inte hållbart att arbeta så”,
Med de orden vill Peja Lindholm lämna  uppdraget som vd i Östersunds fotbollsklubb.
Problemet är löst, Finnvedsvallen  en fotbollsarena igen
När IFK Värnamo har i sin ”femte hemmamatch” mot Kalmar FF den 19 maj blir det faktiskt spel på just hemmaplan, på egna Finnvedsvallen!

Eländet som bekymrat hela Fotbolls-Sverige är löst och åtgärdat.

Problemet är löst, Finnvedsvallen  en fotbollsarena igen
När IFK Värnamo har i sin ”femte hemmamatch” mot Kalmar FF den 19 maj blir det faktiskt spel på just hemmaplan, på egna Finnvedsvallen!

 

 

 

 

Eländet som bekymrat hela Fotbolls-Sverige är löst och åtgärdat 
Årets SM-vinnare på både herr- och damsidan kommer att tilldelas Bengt Johanssons pokal. Efter handbollslegendarens bortgång 2022 påbörjades arbetet med de nya pokalerna till Bengas minne - nu är de redo att lyftas för första gången.
 De båda pokalerna är inte bara symboler för seger, utan också för hans arv och minne.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

”Gör golfen vildare”. Med den slogan lanserar Världsnaturfonden WWF och Svenska Golfförbundet (SGF) ett nytt  samarbete  En rad insatser ska gynna naturen – allt från blomsterängar för pollinerande insekter till att bygga bihotell.
Kampanjen Gör golfen vildare  riktas brett till både allmänheten, företag och organisationer.

Sedan starten 1991 har den ideella organisationen Folkspel, via främst BingoLotto och Sverigelotten, betalat ut uppemot 18 miljarder till svenskt föreningsliv.  Men det är inte nog.nu startar Folkspel Joyna, ett nytt digital tlotteri.

Lagom som många sportentusiaster hade fått ordning på valet av kanal och visste hur man tekniskt går tillväga – då lanseras en ny streamingtjänst och vänder upp och ned på allt som människor har lärt sig och vant sig vid. 

Köp – och säljfesten rasar med oförminskad intensitet i hockeyns högsta divisioner. Vad som tidigare dementerats med eftertryck blir den här årstiden till sanningar. Kontrakt rivs, och nya skrivs. 
Att SHL-lag har spelare i karantän, och vägrar  tillträde till omklädningsrum, har mindre betydelse – bara kontraktssumma och längd är tilltalande.