Sweski.com blir en del av Langd.se!

Karl-Erik Kristiansen berättar öppet: 

I närmare 15 år har jag jobbat med sweski.com, i princip varenda dag. Det har varit ett jobb jag gillar men det har också inneburit ett stort ansvar och stundtals varit utmanande att få ihop allt. 

Och så kommer den 78-årige norrmannenmed avslöjandet:

Hans livsverk, sweski.com riktas om till Langd.se via  Wsportsmedia . 

David Nilsson CEO för W sportsmedia, och Kjell-Erik Kristiansen, mannen bakom Sweski.com presenterar dagens skidnyhet - weski.com går in i Wsportsmedia-teamet och bildar nyalangd.se

Norrmannen är en välkänd profil  efter många år som speaker och skrivande i samband med både skidlopp och löpartävlingar i Sverige

Många blir säkert överraskade. Hans sajt har varit Karl-Eriks skötebarn så länge och lockat många besöKare

-Nu när Sweski flyttar in till Langd.se, följer jag med och får möjlighet att jobba i ett team med mycket större resurser inom samma område. Dessutom ges chansen att leda och utveckla det arbete jag brinner för och som ligger mitt hjärta så när.

Största skidsajterna går ihop

-  Wsportsmedia äger och driver langd.se och de andra sajterna inom längdåkning och skidskytte; langrenn.com, proxcskiing.com och maastohiihto.com. Jag kommer att jobba som senior editor och blir en av ledarna för den journalistiska utvecklingen och rapporteringen.

Karl-Erik fortsätter:

- Därför kommer alla skidentusiaster att färdas vidare till langd.se när de går in på sweski.com. Dessutom slås våra sociala medier att samman. Vi kommer att kompensera våra abonnenter, hur är inte helt klart än. Men det kommer vi att meddela inom kort.

Han avslutar:

Jag vill passa på att tacka alla som följer sweski.com. Och det är många, mer än 235000 klick i veckan på det mesta. Och över 10.000 i vår Facebook-grupp. Jag hoppas alla följer med vidare över till langd.se, langrenn.com eller någon av dom andra sajterna. Dessutom, om ni vill leta fram gamla artiklar från arkivet så finns de  på langd.se framöver.

Jag vill också speciellt tacka min fotograf Rolf Zetterberg som har gjort (och gör) ett fantastiskt jobb och alltid ställer upp. Jag hoppas kunna få jobba vidare med Rolf också i åren som kommer. Än så länge blir vår bildbyrå kekstock.com oförandrad, men vi ser på hur vi skall göra med den framöver.

Blir ännu mer TV-sändningar

En annan orsak till att jag nu väljer att gå samman med Wsportsmedia är deras satsning på TV och livesändningar. Jag har ju ”mitt andra yrke” där som kommentator, speaker och producent.

Han är förväntansfull  och vill berätta mera:

Redan i vinter fick jag kommentera flera av Ski Classics tävlingar på deras engelska . Det vill jag önskar att jobba mera med med framöver.

TV- och mediabilden ser ju väldigt annorlunda ut idag än då jag började för 50 (!) år sedan. Men på något sätt känns det som om cirkeln är sluten. Det var faktiskt jag som startade långd.se en gång i tiden.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
”I februari reste jag med familjen på semester. Då hade jag jobbat mer än 14 månader utan en enda ledig dag. Jag är målinriktad och gillar att anta utmaningar men i långa loppet är det inte hållbart att arbeta så”,
Med de orden vill Peja Lindholm lämna  uppdraget som vd i Östersunds fotbollsklubb.
Problemet är löst, Finnvedsvallen  en fotbollsarena igen
När IFK Värnamo har i sin ”femte hemmamatch” mot Kalmar FF den 19 maj blir det faktiskt spel på just hemmaplan, på egna Finnvedsvallen!

Eländet som bekymrat hela Fotbolls-Sverige är löst och åtgärdat.

Problemet är löst, Finnvedsvallen  en fotbollsarena igen
När IFK Värnamo har i sin ”femte hemmamatch” mot Kalmar FF den 19 maj blir det faktiskt spel på just hemmaplan, på egna Finnvedsvallen!

 

 

 

 

Eländet som bekymrat hela Fotbolls-Sverige är löst och åtgärdat 
Årets SM-vinnare på både herr- och damsidan kommer att tilldelas Bengt Johanssons pokal. Efter handbollslegendarens bortgång 2022 påbörjades arbetet med de nya pokalerna till Bengas minne - nu är de redo att lyftas för första gången.
 De båda pokalerna är inte bara symboler för seger, utan också för hans arv och minne.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

”Gör golfen vildare”. Med den slogan lanserar Världsnaturfonden WWF och Svenska Golfförbundet (SGF) ett nytt  samarbete  En rad insatser ska gynna naturen – allt från blomsterängar för pollinerande insekter till att bygga bihotell.
Kampanjen Gör golfen vildare  riktas brett till både allmänheten, företag och organisationer.

Sedan starten 1991 har den ideella organisationen Folkspel, via främst BingoLotto och Sverigelotten, betalat ut uppemot 18 miljarder till svenskt föreningsliv.  Men det är inte nog.nu startar Folkspel Joyna, ett nytt digital tlotteri.

Lagom som många sportentusiaster hade fått ordning på valet av kanal och visste hur man tekniskt går tillväga – då lanseras en ny streamingtjänst och vänder upp och ned på allt som människor har lärt sig och vant sig vid. 

Köp – och säljfesten rasar med oförminskad intensitet i hockeyns högsta divisioner. Vad som tidigare dementerats med eftertryck blir den här årstiden till sanningar. Kontrakt rivs, och nya skrivs. 
Att SHL-lag har spelare i karantän, och vägrar  tillträde till omklädningsrum, har mindre betydelse – bara kontraktssumma och längd är tilltalande.