Så fick golfanläggningen uppmärksamhet

Golfresortens ”Corona drag” blev en stor succé. I juni bestämde sig de ansvariga för Lydinge Resort för att inte bara sitta och vänta med tomma hotellrum utan tog ett annorlunda beslut och via ett unikt erbjudande ”:”Betala för första natten och bo gratis fram tills att någon annan bokar ditt rum”.

Lydinge kan se ett betydligt högre intresse runt anläggningen
Annons

 

 Så löd erbjudandet som skulle locka besökare till Lydinge Resort strax utanför Helsingborg. Erbjudandet innebar en succé. - De personer som bodde längst stannade i 12 dagar utan att betala. 

Det var ett par som reste i Sverige utan direkt någon destination. De berättade att Lydinge blev deras utgångspunkt för sin semester i år. De besökte Sofiero, spelade golf på olika golfbanor i området, testade padel osv. De visste ju inte hur länge de fick stanna så de tog en dag i taget och allt blev rätt spontant och härligt.” berättar David Carlander som är VD på resorten. 

En annan gäst var en tjej i 20 års-åldern som kom från Helsingborg, 10 minuter från Lydinge Resort. Hon ville komma bort för att studera lite i lugn och ro. Hon fick stanna i 9 dagar helt utan kostnad. 

"Vi är jättenöjda med kampanjen. Syftet var ju att på ett lite annorlunda och kreativt sätt nå ut med vår produkt och få beläggning trots de mörka prognoserna vid det tillfället. Det är väldigt många som dels har bokat erbjudandet och det känns som att det blivit lite av en snackis, dels av resenärer men även av kollegor i branschen. ” säger David. 

Under juli exploderade hemestrandet och det har även märkts av på Lydinge Resort som nästan har haft helt fullbokat med svenska turister. På Lydinge finns också en golfbana där det har varit högt tryck. Prognosen för hotellet i höst är fortfarande väldigt osäker.

Lydinge Resort ägs av bröderna Henrik och Björn Gibrand och innefattar hotell med 43 rum, konferens, restaurang, relax, golfbana.  

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Riksidrottsförbundet har idag svarat på regeringens remiss  om ett nytt regelverk med tuffa begränsningar av allmänna sammankomster och matcher. Björn Eriksson, RF:s ordförande, är i till vissa delar positiv till förslagen från regeringen men han ser mycket olika på vissa delar och önskar  förtydliganden på flera punkter. 

Svensk Elitfotboll lanserar en öppningsplan för återgång till publik, "Så ska fotbollssäsongen räddas". 

På onsdagen presenterade Svensk Elitfotboll en öppningsplan som visar hur elitfotbollen ändå ska kunna genomföras. På fredag får Folkhälsomyndigheten se förslaget.

10 miljoner back. Det skulle få vilken klubbkassör som helst att gråta. I BK Häcken tar den ansvarige beskedet med ro. Prognosen i fjol var 40 miljoner! Då är 10 miljoner bra mycket lättare att acceptera. 

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

I tisdags morse rasade taket till Berners bilhall i Östersund. Människor som befann sig bland bilarna flydde ut när takkonstruktionen började knaka, och ingen människas skadades lyckligtvis.

Nu pågår röjningsarbetet och en av de ledande personerna är Thomas Wassberg och hans klubb, Åsarna IK.

- Uppgifter om fixade matcher är vardagsmat för oss.

Den skrämmande bilden ger poliskommissarie Fredrik Gårdare, chef för polisens aktionsgrupp mot idrottsrelaterad brottslighet.

Den 8 november sänkte Varbergs Astrit Selmani, 23 år, Hammarby med tre mål i 5-2-seger hemma på Påskbergsvallen. På fredagen presenterades han som Hammarbys spelare med ett kontrakt på fyra år, och enligt uppgifter är det Hammarbys största transfer någonsin.