Så fick golfanläggningen uppmärksamhet

Golfresortens ”Corona drag” blev en stor succé. I juni bestämde sig de ansvariga för Lydinge Resort för att inte bara sitta och vänta med tomma hotellrum utan tog ett annorlunda beslut och via ett unikt erbjudande ”:”Betala för första natten och bo gratis fram tills att någon annan bokar ditt rum”.

Lydinge kan se ett betydligt högre intresse runt anläggningen

 

 Så löd erbjudandet som skulle locka besökare till Lydinge Resort strax utanför Helsingborg. Erbjudandet innebar en succé. - De personer som bodde längst stannade i 12 dagar utan att betala. 

Det var ett par som reste i Sverige utan direkt någon destination. De berättade att Lydinge blev deras utgångspunkt för sin semester i år. De besökte Sofiero, spelade golf på olika golfbanor i området, testade padel osv. De visste ju inte hur länge de fick stanna så de tog en dag i taget och allt blev rätt spontant och härligt.” berättar David Carlander som är VD på resorten. 

En annan gäst var en tjej i 20 års-åldern som kom från Helsingborg, 10 minuter från Lydinge Resort. Hon ville komma bort för att studera lite i lugn och ro. Hon fick stanna i 9 dagar helt utan kostnad. 

"Vi är jättenöjda med kampanjen. Syftet var ju att på ett lite annorlunda och kreativt sätt nå ut med vår produkt och få beläggning trots de mörka prognoserna vid det tillfället. Det är väldigt många som dels har bokat erbjudandet och det känns som att det blivit lite av en snackis, dels av resenärer men även av kollegor i branschen. ” säger David. 

Under juli exploderade hemestrandet och det har även märkts av på Lydinge Resort som nästan har haft helt fullbokat med svenska turister. På Lydinge finns också en golfbana där det har varit högt tryck. Prognosen för hotellet i höst är fortfarande väldigt osäker.

Lydinge Resort ägs av bröderna Henrik och Björn Gibrand och innefattar hotell med 43 rum, konferens, restaurang, relax, golfbana.  

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Malmö FF hade räknat med 30 miljoner kronor i bonus från  Uefa. I själva verket damp det ned 80 miljoner på bankkontot lsagom till midsommar.

”Nästan obegripligt och, dessutom,  så fantastiskt mycket pengar mera, och som om det var nog som smått osannolikt,  pengarna kom efter en felräkning!” 

På torsdagen uppstår svensk industrihistoria vid nationalarenan i Solna. Där ska  skogsbaserat funktionsmaterial för konstgräsplaner installeras på Råstasjöns Idrottsplats. Ett unikt svensktillverkat biomaterial med lågt koldioxidavtryck kan ersätta dagens fossilbaserade material. 

Söndag 3 juli startar Gotland Runt och föregås av tre dagars festligheter vid Wasahamnen på Djurgården, där 75 000 besökare väntas. Tävlingsarrangören KSSS, Kungliga Svenska Segel Sällskapet, ser behovet av fler gästhamnsplatser i centrala Stockholm och framför allt på Djurgården. Klubben är beredd att investera långsiktigt i en ny gästhamn. 

– Drömmen är invigning lagom till vårt 200-årsjubileum år 2030, säger Stefan Rahm, klubbdirektör på KSSS.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Göteborgsföretaget More SPACE tecknar samarbetsavtal med SVT Sport  och växer som ett av landets ledande sponsorföretag.

Det handlar om ett mycket eftertraktat avtal.  More SPACE blir SVT:s partner i minst tre år och får ansvaret  för att sälja programsponsring till SVT:s stora sportevenemang till och med december 2025.

Totalt handlar det om 19 stora sportevenemang med allt från Friidrotts-VM till Fotbolls EM för damer, Fotbolls VM för herrar, Junior VM i ishockey samt Vinterstudion med världscupen i Skidskytte och Ski Classics

Regeringen föreslår flera åtgärder som förstärker arbetet mot matchfixning. Förändringar som innebära ökade möjligheter att stoppa de som förstör idrotten. Samtidigt ska spelbolag tvingas att dela information vid misstanke om matchfixning.

Kampen om idrott i tv hårdnar. Många aktörer vill  in här.  Senast - ett unikt avtal mellan Expressen och klubbarna i Hockeyallsvenskan – minst 50 matcher ska sändas på försäsongen. Expressen har köpt rättigheterna till ett paket. 

Avtalet är möjligt genom ett samarbete mellan Expressen, Spring Media och klubbarna i Hockeyallsvenskan.

Vissa går mot strömmen.  Som Jonas Jerebko, basketstjärnan. Lagom som ishockeyspelare och fotbollsspelare flyr Ryssland skriver han ett nytt kontrakt med CSKA Moskva, vilket innebär, förstås, att han måste bo i den ryska huvudstaden! Men nu har en sponsor därför hävt ett kontrakt. Och på torsdsgen slog också Basketbollförbundet lartm och stänger av honom från landslagsspel.