Så fick golfanläggningen uppmärksamhet

Golfresortens ”Corona drag” blev en stor succé. I juni bestämde sig de ansvariga för Lydinge Resort för att inte bara sitta och vänta med tomma hotellrum utan tog ett annorlunda beslut och via ett unikt erbjudande ”:”Betala för första natten och bo gratis fram tills att någon annan bokar ditt rum”.

Lydinge kan se ett betydligt högre intresse runt anläggningen

 

 Så löd erbjudandet som skulle locka besökare till Lydinge Resort strax utanför Helsingborg. Erbjudandet innebar en succé. - De personer som bodde längst stannade i 12 dagar utan att betala. 

Det var ett par som reste i Sverige utan direkt någon destination. De berättade att Lydinge blev deras utgångspunkt för sin semester i år. De besökte Sofiero, spelade golf på olika golfbanor i området, testade padel osv. De visste ju inte hur länge de fick stanna så de tog en dag i taget och allt blev rätt spontant och härligt.” berättar David Carlander som är VD på resorten. 

En annan gäst var en tjej i 20 års-åldern som kom från Helsingborg, 10 minuter från Lydinge Resort. Hon ville komma bort för att studera lite i lugn och ro. Hon fick stanna i 9 dagar helt utan kostnad. 

"Vi är jättenöjda med kampanjen. Syftet var ju att på ett lite annorlunda och kreativt sätt nå ut med vår produkt och få beläggning trots de mörka prognoserna vid det tillfället. Det är väldigt många som dels har bokat erbjudandet och det känns som att det blivit lite av en snackis, dels av resenärer men även av kollegor i branschen. ” säger David. 

Under juli exploderade hemestrandet och det har även märkts av på Lydinge Resort som nästan har haft helt fullbokat med svenska turister. På Lydinge finns också en golfbana där det har varit högt tryck. Prognosen för hotellet i höst är fortfarande väldigt osäker.

Lydinge Resort ägs av bröderna Henrik och Björn Gibrand och innefattar hotell med 43 rum, konferens, restaurang, relax, golfbana.  

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Riksidrottsförbundet, RF, avvisar, regeringens förslag om en skärpning av den svenska spelmarknaden. Det var i somras som socialförsäkringsminister Ardalan Sherkarabi överraskade spelmarknaden med krav på så kallad ”särskild måttfullhet  vid marknadsföring”.

Regeringen vill strama åt och begränsa spelreklam och jämställa reklam för spel med reklam för alkohol och tobak. Därav kravet på särskild måttfullhet..

Djurgårdens supporterförening JO-anmäler polisen efter derbyt, r apporterar Fotbollskanalen

Utlösande var att flera poliser använde pepparspray mot bland annat Djurgården-supportrar vid söndagens allsvenska derby mot AIK.

Djurgårds-spelaren Peter Hollands besinningslösa attack på Luleå-backen Fredrik Styrman i torsdagens SHL omgång fortsätter att väcka heta känslor i hockey-Sverige. 

-Hade händelsen ägt rum på allmän plats hade åklagare kunnat väcka åtal för grov misshandel, säger Mikael Johansson som var på matchen med sin dotter.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Mycket kreativitet krävs för att knyta upp sponsorer. Nu presenteras ett nytt och unikt upplägg med Sportbladet, Obos och Blocket som partners till Damallsvenskan.. Upplägget är att erbjuda fansen att för en dag flytta hem till två spelare!

Till skillnad från en stor del av övriga spelmarknaden representerar de allmännyttiga lotterierna ideella organisationer och gynnar bl a idrotten med miljoner årligen. Nu går Miljonlotteriet, Folkspel och Kombispel samman och bildar SVALO (Sveriges allmännyttiga lotterier). Skälet är att antalet aktörer på spelmarknaden ökar och SVALO ska värna om om de allmännyttiga lotteriernas intresse. 

Ett hockeykaos som saknar motstycke.

Örnsköldsviks HF vägrade i söndags att möta Bodens HF i Hockeyettan,  och inför onsdagens omgång signalerar Mörrum att de vägrar att spela mot Karlskrona.

 Bakgrunden är den uppslitande striden med ligaorganisationen och domen från Riksidrottsnämnden (RIN) där Ishockeyförbundet beordras att ändra i sina tävlingsbestämmelser, paragraf 6:1.

Ytterligare en svensk fotbollsforward stiger i anseende utomlands. Jesper Karlssons karriär fortsätter. Nu är det frågan om vilken internationell klubb som vinner köpslåendet. Jesper har bara att välja mellan etablerade klubbar efter åren i holländska Alkmaar.