Så fick golfanläggningen uppmärksamhet

Golfresortens ”Corona drag” blev en stor succé. I juni bestämde sig de ansvariga för Lydinge Resort för att inte bara sitta och vänta med tomma hotellrum utan tog ett annorlunda beslut och via ett unikt erbjudande ”:”Betala för första natten och bo gratis fram tills att någon annan bokar ditt rum”.

Lydinge kan se ett betydligt högre intresse runt anläggningen

 

 Så löd erbjudandet som skulle locka besökare till Lydinge Resort strax utanför Helsingborg. Erbjudandet innebar en succé. - De personer som bodde längst stannade i 12 dagar utan att betala. 

Det var ett par som reste i Sverige utan direkt någon destination. De berättade att Lydinge blev deras utgångspunkt för sin semester i år. De besökte Sofiero, spelade golf på olika golfbanor i området, testade padel osv. De visste ju inte hur länge de fick stanna så de tog en dag i taget och allt blev rätt spontant och härligt.” berättar David Carlander som är VD på resorten. 

En annan gäst var en tjej i 20 års-åldern som kom från Helsingborg, 10 minuter från Lydinge Resort. Hon ville komma bort för att studera lite i lugn och ro. Hon fick stanna i 9 dagar helt utan kostnad. 

"Vi är jättenöjda med kampanjen. Syftet var ju att på ett lite annorlunda och kreativt sätt nå ut med vår produkt och få beläggning trots de mörka prognoserna vid det tillfället. Det är väldigt många som dels har bokat erbjudandet och det känns som att det blivit lite av en snackis, dels av resenärer men även av kollegor i branschen. ” säger David. 

Under juli exploderade hemestrandet och det har även märkts av på Lydinge Resort som nästan har haft helt fullbokat med svenska turister. På Lydinge finns också en golfbana där det har varit högt tryck. Prognosen för hotellet i höst är fortfarande väldigt osäker.

Lydinge Resort ägs av bröderna Henrik och Björn Gibrand och innefattar hotell med 43 rum, konferens, restaurang, relax, golfbana.  

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Nu avslöjas att ett svenskt konsortium med flera sports tech-bolag köper en fotbollsklubb från Gibraltar, med ett lag som spelar i den högsta, inhemska ligan.

- Med närheten till både Spanien och Portugal finns möjligheten att utveckla och förädla talanger, både inhemska och utifrån, betonar Pär Magnus Roos, delägare och initiativtagare till ägargruppen. Han är den som har samlat ett kapital om närmare 40 miljoner kr. 

Eskilstuna Golfklubb satsar tufft. Nyligen togs det nya klubbhuset i bruk och inom den närmaste tiden också det 18:e nya signaturhålet.

Men smakar det så kostar det. I dagsläget ligger notan på i runda tal 40 miljoner kronor.

Och man är inte på långa vägar framme vid målet.

Nu duger det minsann att spela på hemmaplan. Mikael Ymer som sa nej till spel i Båstadtennisen har gett klartecken till Stockholm Open. 15-23 oktober 2022. Tillsammans med turneringens Tournament Director, Thomas Enqvist, har han dessutom signat för två år. 

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

IKEA säljer möbler till svenskar i allmänhet. Ja, till några andra också, för den delen.Men som sponsor till Sveriges största folkrörelse har koncernen aldrig gjort sig ett namn. 

Men plötslgt händer det!

IKEA:s Varuhus i Uppsala  hade öppet som vanligt. Men det fanns en markant skillnad. 1 400 orienterare rusade omkring i jakten på skärmar i nya påhittet ”O-Ringen Indoor”.

Dörrarna öppnades och orienterarna släpptes in!

Regeringen föreslår flera åtgärder som förstärker arbetet mot matchfixning. Förändringar som innebära ökade möjligheter att stoppa de som förstör idrotten. Samtidigt ska spelbolag tvingas att dela information vid misstanke om matchfixning.

Årets deltagare i Mästarnas mästare är alla vana vid att stå på vinnarplats. Det blir en säsong där alla gör sitt allra yttersta, och lite till, för att erövra titeln eftersom det är förutsägbart att kampen blir hård. Fler vinnarskallar än kanske någonsin är rekryterade till  Mästarnas mästare 2023. Eller vad sägs om  Anja Pärson, Nils van der Poel, Charlotte Kalla, Rickard Nordstrand, Andreas Bergwall, Johan Wissman, Maria Gretzer, Anders Holmertz, Jonna Adlerteg och Elina Öhman. Räkna med tuffa strider om den åtråvärda bucklan.

ishockeyspelare och nu senast bandyspelaren Simon Jansson.

De fullföljer kontrakt med ryska klubbar och i samtliga fall blir de avstängda från landslagsspel. De kände till premisserna, men valde pengarna i stället.