Expeerterna: - Dags att byta ut henne

Och nu är  inte ens fråga om "kanske" längre.. Stina Nilsson har uppenbara problem. .På fredagen slutade hon på en 62:a plats i Östersund ochbåde hon och betraktarna stod frågande. Dessförinnnan nlev hon 84:e åkare. Hon får varken skyttet och inte ens skidåkningen att fungera. Och ungq tjejer gör anspråk på platsen.

Stina< Nilsson grinar illa efter motgångarna. Foto: Anders Wiklund / TT

Dubbla ifrågasättanden skedde i SVT:s sändning och betraktarna sitter frågar sig ::

”hur kunde hon sluta med skidåkning. Hon som var så bra, en given vinnare.”

Men faktum är obevekligt, hon kommer inte in i skidskyttet och det är radenav misslyckanden blir allt längre.  

-Jag är jättetrött på det där snacket. Men jag förstår varför det skrivs, säger Stina Nilsson själv.

Förkylningar och corona har stökat till det Hon är långt ifrån toppformen.

– Det är snart dags att byta ut henne, sa en uppriktig Helena Ekholm.

– Det verkar tungt, vi såg det redan i Idre på Sverigepremiären. Och nu är hon där igen, det är för lång tid efter, sa Björn Ferry.

Stinas  främsta meriter som skidåkare är guldet i sprint vid vinter-OS i Pyeongchang 2018 och gulden i stafett och sprintstafett vid VM i Seefeld 2019. Säsongen 2018/2019 vann hon sprintcupen och blev därmed den första svenska kvinnliga längdskidåkaren att vinna en titel i världscupen.

Efter säsongen  2019/2020 meddelade hon plötsligt att han hellre ville satsa på skidskytte, vilket också innebar att Chrlotte Kalla då förlorade sin största konkurrrent.Hon åkte vidare mot succé oc byggde på siina miljonintäkter medan Stina tvingats måste förtreten och acceptera ideliga ifrågasättanden. 

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Bygget av en jättelik commumity för svensk idrott växer. Nu avslöjas att det bakomvarande företaget, Wimt med vd:n Sebastian och projektets initiativtagare Sebastian Lundgren i spetsen, har fått investeringar på närmare 40 miljoner kr.  Och pengarna fortsätter att rulla in.
- Det har blivit möjligt tack vare en framgångsrik beta-lansering med klubbar som Frölunda HC och Växjö Lakers och det arbetet fortsätter. På tur står bl a Brommapojkarna, säger Sebastian

Det är Peter Stordalens stora dag.Friends Arena blir Strawberry Arena efter att Stockholm Live, som sköter driften av arenan, slutit avtal med Petter Stordalens hotellkedja Strawberry. Avtalet med den norske entreprenören löper på tio år och handlar om en affär på över 100 miljoner kronor

Bygget av arenan var starten för utvecklingen av Arenastaden och är fortsatt en katalysator för områdets attraktionskraft.  

Orienteringens paradnummer O-ringen,  tidigare 5-dagars,  är i högsta grad en kommunal angelägenhet. Oskarshamns kommun, cirka 27 000 invånare  varav 19 000 i tätorten och de senaste åren uppmärksammat för sitt SHL-lag i ishockey,  satsar 7,5 miljoner kronor på nästa veckas jakt efter kontroller i skogarna längs Smålandskusten.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Malmö Redhawks  bygger nytt och  förstärker laget succesivt.Och byggde nytt, det var precis vad Percy Nilsson gjorde för ett antal år sedan när Malmö Arena tillkom.  Den arena som idag är inte bara hemmarink för klubben utan också en huvudpartner. Ett nytt avtal är undertecknat i dagarna. Över hela uppgörelsen svävar Percys intentioner.

Den sista fotbollsmatchen i EM är nu färdigspelad och folkfesten är över. Men statistiken hos behandlingsföretaget Spelfriheten visar klart på något annat än festliga siffror. Istället kan vi se hur mycket ett mästerskap av denna kaliber inebär för antalet personer som behöver söka hjälp för sitt spelande.

I Sverige finns det runt en halv miljon aktiva golfentusiaster. Vad de gör de närmaste fyra dagarna råder det inget tvivel om.  Tro inte att de är på golfbanan, nej, de  tillbringar ett stort antal timmar framför TV:n.

British Open pågår i fyra dagar, timme efter timme.

Köp – och säljfesten rasar med oförminskad intensitet i hockeyns högsta divisioner. Vad som tidigare dementerats med eftertryck blir den här årstiden till sanningar. Kontrakt rivs, och nya skrivs. 
Att SHL-lag har spelare i karantän, och vägrar  tillträde till omklädningsrum, har mindre betydelse – bara kontraktssumma och längd är tilltalande.