Kalla: - Jag ska vara med i Let´s Dance!

När Världscupen på skidor pågår för fullt och kompisarna bryr sig mest om dagsform och valla sitter en avkopplad Charlotte Kalls i T4:s morgonsoffa och pratar glatt. Plötsligt säger hon:

-  Jag ska var med i Let´s Dance!

De är Charlotte i ny egen person.

i T4:s morgonsoffa avslöjade Charlotte Kalla nyheten.

- Visst blir det en utmaning utöver det vanliga, det inser jag säger en förväntansfull f.d skiddrottning i ”Nyhetsmorgon”.

Hon plockar plötsligt fram ett par dansskor och gjorde ett nummer av tillkännagivandet, och trivdes helt uppenbart med situationen. 

– Det blir misstag men jag kommer hela tiden att hålla fokus och gå på nästa, säger hon.

Ingen tvivlar. Så målmedveten hon är som person, det har bevisats många gånger.  Hon följer ett spår bestämt och ger sig inte, därför blev hon så framgångsrik.

Hon skulle också ha varit med i ”Mästarnas mästare”, men tvingades att hoppa av på grund av skada alldeles innan inspelningsstarten. Nu har hon desto mera längtan.

- Det kändes väldigt spännande när jag fick frågan om ”Let's dance”. Jag gillar ju att ta mig an nya utmaningar och ”Let's dance” är ju verkligen det, säger hon 

– Det lyser om dig när du berättar om det, säger programledaren Malou von Sivers.

Charlotte Kallas svar var ett stort leende.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Handbollslandslaget har snittlön på 678 000 kr 

Det är skillnad på folk och folk, inte minst ekonomiskt i idrottens värld.

 Svensk handboll, med sikte VM-final i Tele 2 söndagen den 29 januari, spelar i helt annan division än Janne Anderssons fotbollslandslag eller Sam Hallams Tre Kronor.

SVT direktsänder upp mot 60 timmar från SM-veckan i Skövde som pågår mellan 31 januari och 5 februari. Uppe på Billingen, där också längdskidtävlingarna avgörs, kommer SVT att ha en studio med Maria Wallberg som programledare. Alla de stora svenska stjärnorna, med den nyblivna Tour de Ski-vinnaren Frida Karlsson väntas vara på plats för att tävla.

Ukraina övervinner allt. Medan IOK fjäskar med Ryssland och Belarus om OS-deltagande i Paris 2024 kämpar den blågula idrotten i Ukraina för sin existens.

Nu senast bekräftad av att Ukraina skall delta i Bandy-VM i Växjö mars-april i år.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Leo Vegas grundades 2011 i Sverige och har sedan dess vuxit stadigt. Spelkoncernen har idag fler än 1 000 anställda över flera europeiska kontor med huvudkontori Stockholm medan den operativa staben verksamheten sker på Malta.
På lördagen avslöjades att Leo Vegas  har enats om ett nytt globalt partnerskap med italienska storklubben Inter och skat pryda dam- och herrlagens tränings- och uppvärmningströjor samt arenan San Siro.

Riksdagen har fattat beslut i fråga om propositionen om en förstärkt spelreglering. 

– Sammantaget väldigt positivt för våra allmännyttiga lotterier, säger Hans Sahlin, vd på Folkspel och ordförande i SVALO (Sveriges Allmännyttiga Lotterier).

Vid årsskiftet 2018-2019 förändrades finansieringen av Sveriges Television (SvT), Sverige radio (SR) och Utbildningsradion (UR).  Sedan 1/1 2019 bokförs TV-licensen  eller public service- avgiften på varje svensk medborgares skattsedel. Beloppet är 1 300 kr/person årligen och är reducerat för personer med låga förvärvsinkomster.

Lagändringen är bakgrund till en skarp mediadebatt om OS, och Jan Scherman, tidigare vd på TV 4 har levererat besk kritik av SvT:s inköp av rättigheter för de olympiska spelen 2026-2032.

1 372 298 263 kronor, 121 miljoner euro i klartext,  - för köp av en fotbollsspelare, Det väcker reaktioner inte bara i fotbollvärlden. Och den berörde, argentinaren Enzo Fernández fyllde 22 år  så sent som för en dryg vecka sedan och får nu pressen att leverera i sin nya klubb, Chelsea.