Kalla: - Jag ska vara med i Let´s Dance!

När Världscupen på skidor pågår för fullt och kompisarna bryr sig mest om dagsform och valla sitter en avkopplad Charlotte Kalls i T4:s morgonsoffa och pratar glatt. Plötsligt säger hon:

-  Jag ska var med i Let´s Dance!

De är Charlotte i ny egen person.

i T4:s morgonsoffa avslöjade Charlotte Kalla nyheten.

- Visst blir det en utmaning utöver det vanliga, det inser jag säger en förväntansfull f.d skiddrottning i ”Nyhetsmorgon”.

Hon plockar plötsligt fram ett par dansskor och gjorde ett nummer av tillkännagivandet, och trivdes helt uppenbart med situationen. 

– Det blir misstag men jag kommer hela tiden att hålla fokus och gå på nästa, säger hon.

Ingen tvivlar. Så målmedveten hon är som person, det har bevisats många gånger.  Hon följer ett spår bestämt och ger sig inte, därför blev hon så framgångsrik.

Hon skulle också ha varit med i ”Mästarnas mästare”, men tvingades att hoppa av på grund av skada alldeles innan inspelningsstarten. Nu har hon desto mera längtan.

- Det kändes väldigt spännande när jag fick frågan om ”Let's dance”. Jag gillar ju att ta mig an nya utmaningar och ”Let's dance” är ju verkligen det, säger hon 

– Det lyser om dig när du berättar om det, säger programledaren Malou von Sivers.

Charlotte Kallas svar var ett stort leende.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Ni känner till allt dribbel inom golfen. Nu ser det ut som att allt ordnar sig ändå. PGA touren, LIV touren och Europatouren ska samarbeta, hör och häpnas.

Efter alla hårdar ord mellan parterna är en lycklig försoning uppnådd.

Idrotten kan vara en riskmiljö för mäns våld mot kvinnor. Samtidigt är idrottsrörelsen en viktig aktör för att minska detta allvarliga samhällsproblem. Det visar en regeringsrapport från Centrum för idrottsforskning.

–  Ideella ledare, volontärer och frivilliga föräldrar har motivationen, viljan och energin finns stora möjligheter, fortsätter Susanne Strand

Det är som ett dignande smörgåsbord. Och det finns många glupska betraktare. Malmö FF:s försök att etablera en ny internationell ungdomsturnering, Malmö Trophy, blev en succé. Ett flertal av  Europas bästa lag i pojkar och flickor 15 år kom till Malmö, bl a  klubbar  som Paris Saint-Germain, SL Benfica, Sevilla FC och RB Leipzig.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Norge och skidsport.Då finns det pengar om nån gång, kan vi tro.Men det stämmer inte alls. .På onsdagen fick landslagsåkarna beskedet att det blir nedskärningar till kommande säsong på grund av ekonomin.

Intresset för Obos Damallsvenskan fortsätter att stiga; det mediala intresset ökar liksom publiksiffrorna. Också intresset från spelmarknaden ökar. Generellt spelas det för 20 miljoner kronor på varje damallsvensk match, en tredubbling jämfört med för tre år sen. Med den ökade omsättningen ökar också risken för matchfixning. Något som Elitfotboll Dam (EFD) och huvudsponsorn Svenska Spel aktivt informerat samtliga lag i damallsvenskan och Elitettan om under våren.

 Ett år återstår till fotbollsfesten 2024, Europamästerskapet. Premiären sker på Old Trafford när värdnationen England tar emot Österrike och sedan väntar ytterligare 50 TV-matcher!.Om nu Fifas ordförande, Gianni Infantino,ger sig. Redan nu har han startat ett TV-krig startat. Infantino mot fyra europeiska ministrar. 

SHL-ishockeyn köpkarusell snurrar vidare, trots alla kristecken i svensk ekonomi. På torsdagen offentliggjordes att Linus Omark, 36 år, bryter sitt kontrakt med schweiziska Servette Geneve och flyttar hem till Luleå.

 En affär som knappast varit möjlig om inte it-miljardären och Luleå-supportern Gustav Porser agerat i bakgrunden.  Omark har en succésäsong bakom sig, han bidrog i hög grad till Servettes ligaguld med 56 poäng plus 12 poäng i slutspelet.