Räkna med nytt publikrekord

 

Nu börjar det bli trångt på läktarna runt centercourten vid Båstad tennisstadion. Räkna med nytt publikrekortd i sommar. Den ene världsstjärnan efter den andre har gett klartecken till att komma i sommar. Senast  sa världstvåan Jannik Sinner ja till Nordea Open.

I somras noterades nytt publikrekord vid Nordea Open.Det lär överträffas i sommar. Världsstjärnor tackar ideligen ja till medverkan. Foto: Anders Bjurö / TT

- Att Sinner kommer till Båstad i sommar är ofattbart egentligen. Han har en otrolig kapacitet och jag tror att han kommer bli nummer ett så småningom. Vi är självklart nöjda och han är peppad på att komma hit, berättar Hult.

- Det är enormt kul. Man får nypa sig i armen över att han valde Båstad före andra tävlingar som går samma vecka, då han är en av de hetaste idrottarna i världen. Han är trevlig, ger alltid 100 procent och vi ser verkligen fram emot att se honom i Nordea Open, betonar Norman.

Den karismatiske italienaren, har imponerat med en stark inledning på säsongen, med prestationer i sina samtliga tävlingar. Höjdpunkten är segern i Australian Open, där han som 22-åring säkrade sin första Grand Slam-titel.

Hans närvaro vid Nordea Open stärker turneringens ställning som ett av de mest eftertraktade evenemangen inom tennisvärlden och bekräftar Båstads position som en magnet för världsklasspelare.

Nordea Open som hyllades som "Tournament Of The Year" av spelarna under 2023, har nu klartecken från Andrey Rublev, Casper Ruud och Jannik Sinner, alla på topp-tio på världsbästalistan. bland topp tio.

Redan nu märker vi av ett betydande intresse för biljetter, och vår ambition är att överträffa förra årets publikrekord, betonar Christer Hult.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
”I februari reste jag med familjen på semester. Då hade jag jobbat mer än 14 månader utan en enda ledig dag. Jag är målinriktad och gillar att anta utmaningar men i långa loppet är det inte hållbart att arbeta så”,
Med de orden vill Peja Lindholm lämna  uppdraget som vd i Östersunds fotbollsklubb.
Problemet är löst, Finnvedsvallen  en fotbollsarena igen
När IFK Värnamo har i sin ”femte hemmamatch” mot Kalmar FF den 19 maj blir det faktiskt spel på just hemmaplan, på egna Finnvedsvallen!

Eländet som bekymrat hela Fotbolls-Sverige är löst och åtgärdat.

Problemet är löst, Finnvedsvallen  en fotbollsarena igen
När IFK Värnamo har i sin ”femte hemmamatch” mot Kalmar FF den 19 maj blir det faktiskt spel på just hemmaplan, på egna Finnvedsvallen!

 

 

 

 

Eländet som bekymrat hela Fotbolls-Sverige är löst och åtgärdat 
Årets SM-vinnare på både herr- och damsidan kommer att tilldelas Bengt Johanssons pokal. Efter handbollslegendarens bortgång 2022 påbörjades arbetet med de nya pokalerna till Bengas minne - nu är de redo att lyftas för första gången.
 De båda pokalerna är inte bara symboler för seger, utan också för hans arv och minne.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

”Gör golfen vildare”. Med den slogan lanserar Världsnaturfonden WWF och Svenska Golfförbundet (SGF) ett nytt  samarbete  En rad insatser ska gynna naturen – allt från blomsterängar för pollinerande insekter till att bygga bihotell.
Kampanjen Gör golfen vildare  riktas brett till både allmänheten, företag och organisationer.

Sedan starten 1991 har den ideella organisationen Folkspel, via främst BingoLotto och Sverigelotten, betalat ut uppemot 18 miljarder till svenskt föreningsliv.  Men det är inte nog.nu startar Folkspel Joyna, ett nytt digital tlotteri.

Lagom som många sportentusiaster hade fått ordning på valet av kanal och visste hur man tekniskt går tillväga – då lanseras en ny streamingtjänst och vänder upp och ned på allt som människor har lärt sig och vant sig vid. 

Köp – och säljfesten rasar med oförminskad intensitet i hockeyns högsta divisioner. Vad som tidigare dementerats med eftertryck blir den här årstiden till sanningar. Kontrakt rivs, och nya skrivs. 
Att SHL-lag har spelare i karantän, och vägrar  tillträde till omklädningsrum, har mindre betydelse – bara kontraktssumma och längd är tilltalande.