Tony, en populär IFK-profil, han ställer alltid upp

IFK Norrköping har länge varit på jakt efter en sportchef. På måndagen presenterades lösningen – som egentligen bara flyttade problemet.

Akademichefen Tony Martinsson axlar uppdraget som tillförordnad och därmed finns det ingen akademichef….

För IFK-fansen är Tony Martinssin (infälld) mycket välkänd. han har jobbat i klubben i 20 år och pappa Örjan var en legend.

 Det är inte första gången som Tony Martinsson hoppar in när det behövs ersättare  i IFK Norrköping.  Han är van att ställa upp sedan många år. Redan 2012 sa han ja till jobbet som assisterande tränare i IFK, klubben i hans hjärta.

– Det ska bli roligt att åter komma närmare seniorverksamheten och jag är säker på att vi kan skapa en stabilitet tillsammans till dess att en permanent lösning är på plats, säger Martinsson till “Snokas” hemsida.

– I rekryteringen av den här typen av tjänster så har personerna med rätt kompetens oftast redan en anställning. På grund av detta, och med ett sommarfönster som snart öppnar, behöver vi en operativ sportchef på plats, säger klubbdirektören Michael Sturehed till hemsidan.

– Hur organisationen ska se ut kring sporten får vi återkomma till. Men vi kommer fortsätta att jobba med en aktiv sportgrupp som huvudsakligen består av den sportsliga ledningen tillsammans med personer från styrelsen, fortsätter han.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Förslag om satsningar på bland annat generellt ökat stöd till idrotten och avgiftsfri idrottsskola fanns med när oppositionspartierna i riksdagen presenterade sina respektive skuggbudgetar. Riksidrottsförbundet summerar förslagen som handlar om idrott.

14 är nominerade. Här är alla aktuella idrottshjältar till det åtråvärda Jerringpriset 2022. Radiosportens utmärkelse till minne av Sven Jerring.

Vvärldens bäste stavhoppare, Armand Duplantis, har en speciell position ocvh lär bli svår att överträffa. Han har både VM-guld och EM-guld runt halsen och är den givne favoriten. Tre världsrekord gör honom ännu större.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Volvo Trucks, Wist Last & Buss, Volvia, Volvo Finans Bank, SKAB, Elon och Swegon tog beslutet att samarbeta och därför rullade en toppmodern vallatrailer fram till skidskyttelandslaget lagom till säsongspremiären.

Riksdagen har fattat beslut i fråga om propositionen om en förstärkt spelreglering. 

– Sammantaget väldigt positivt för våra allmännyttiga lotterier, säger Hans Sahlin, vd på Folkspel och ordförande i SVALO (Sveriges Allmännyttiga Lotterier).

Fotbollsåret 2022 går mot sitt slut och ska summeras. Vem ska få Guldbollen? Vem plockar hem Diamantbollen? Och vem gjorde Årets mål? Den 27 december kommer svaren i tv-programmet Fotbollsåret. I under något annorlunda former,. För första gången sker det annorlunda att en tidning sänder kulmen. Sportbladet har köpt rättigheterna via en uppgörelse med Svenska Fotbollsförbund. Annars har TV4 sänt galan de senaste åren. 

Hockeyallsvenska Djurgården har presenterat ännu en profilvärvning, 36-årige Linus Klasen, närmast från spel i den schweiziska andra ligan med EHC Visp. Av familjeskäl har Klasen valt att bryta kontraktet och flytta hem till Huddinge. Avtalet är på tre år och han väntas debutera redan till helgen.