Nykomlingens nya avtal med storbolaget

Fiberbyggaren IP-Only tecknar ett ettårigt sponsoravtal med Östersunds IK inför klubbens första säsong i Hockeyallsvenskan. Samarbetet innebär att IP-Only bidrar till klubbens fortsatta elitsatsning och ger möjlighet till nätverksträffar i Östersund Arena under säsongen. 

– ÖIK är väldigt glada över det här samarbetet. Det kommer vara en av grundpelarna för att vi som klubb ska ta nästa steg i vår elitsatsning och för att kunna etablera oss i Hockeyallsvenskan, säger Nisse Höglund, Sälj- och sponsoransvarig för ÖIK.

IP-Only, som betraktas som Nordens ledande leverantör av fiber, vill främja idrotten och arbetet för en sund hälsa och bättre välmående. Därför inleds nu ett samarbete med den hockeyallsvenska nykomlingen Östersunds IK (ÖIK).

– ÖIK är en otroligt bra idrottsklubb som satsar på juniorsidan och jobbar aktivt för att det ska vara mer fairplay på alla nivåer. Inte bara på seniornivå. De har en värdegrund som motsvarar det som vi på IP-Only står bakom, säger Lars Sundström, Account Manager på IP-Only.

– Vi vill stötta ÖIK som klubb och Östersund som stad. Men det här är också en fantastisk chans för oss att bjuda med våra kunder på en trevlig tillställning och prata mer avslappnat, säger Lars Sundström.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Förslag om satsningar på bland annat generellt ökat stöd till idrotten och avgiftsfri idrottsskola fanns med när oppositionspartierna i riksdagen presenterade sina respektive skuggbudgetar. Riksidrottsförbundet summerar förslagen som handlar om idrott.

2022 var ca 62 000 personer anmälda till Göteborgsvarvets olika lopp. Arrangemanget är en stor folkfest men påvisar också värden i en förbättrad folkhälsa och turistekonomiska intäkter för Göteborg.

Överskottet av loppen återinvesteras i Göteborgs föreningsliv. Efter 2022 års genomförande betalas inte mindre än  5,6 miljoner kronor ut till dryga 50 föreningar som bidrar med funktionärer och gör loppen möjliga.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Volvo Trucks, Wist Last & Buss, Volvia, Volvo Finans Bank, SKAB, Elon och Swegon tog beslutet att samarbeta och därför rullade en toppmodern vallatrailer fram till skidskyttelandslaget lagom till säsongspremiären.

Riksdagen har fattat beslut i fråga om propositionen om en förstärkt spelreglering. 

– Sammantaget väldigt positivt för våra allmännyttiga lotterier, säger Hans Sahlin, vd på Folkspel och ordförande i SVALO (Sveriges Allmännyttiga Lotterier).

Viaplay Group och Internationella handbollsförbundet (IHF) har kommit överens om ett nytt rekordstort avtal. Kontraktet gäller Viaplays marknader i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Nederländerna, de baltiska länderna samt Storbritannien och sdträcker sig till och med 2031. Handbollsfans kan streama mer än 40 IHF-evenemang live och exklusivt på Viaplay, inklusive alla kommande VM-turneringar för damer och herrar. 

Hockeyallsvenska Djurgården har presenterat ännu en profilvärvning, 36-årige Linus Klasen, närmast från spel i den schweiziska andra ligan med EHC Visp. Av familjeskäl har Klasen valt att bryta kontraktet och flytta hem till Huddinge. Avtalet är på tre år och han väntas debutera redan till helgen.