Inga bilder – och Telia gör inget!

Denna text är en krönika. Syftet med texten är att påverka. Åsikterna är skribentens egna.

Kära Telia, jag skriver igen eftersom jag inte fått något svar på det brev jag skrev i förra veckan. 

Uppenbarligen är det många som ringer till din kundtjänst. Så många att man inte bara behöver vänta närmare en timme på kontakt, utan man måste också legitimera sig med sitt bank-ID.

Man tror att man kan gå en genväg, nämligen genom att trycka 3 för att få svar angående sitt Viaplay-abonnemang. Men där får man inget besked, utan en inspelning av en käck röst med göteborgsdialekt, meddelar att om jag inte har något Viaplay kvar efter 30 september så beror det på att det inte finns något avtal mellan Telia och Viaplay. 

Fyra dagar utan reaktion

Tänk, det visste jag redan, det är ju ändå den 3 oktober idag, och det har nu gått fyra dagar sen jag istället för viaplay-kanalerna och viaplay-play möts av skyltar och information om att detta inte ingår i mitt abonnemang.

Men. Då kommer frågan.

Vad ska jag som kund med nybundet avtal med Telia göra för att bli frisläppt och kunna hitta en annan TV-leverantör? Om Telia brutit sin del av avtalet, Viaplay, borde ju rimligtvis min del av avtalet, att binda sig 24 månader, också kunna brytas?

För jag betalar rysligt mycket pengar till Telia TV, och jag vill gärna få tillbaka dem så jag har råd med en annan leverantör.

Det är den lilla frågan jag vill ha svar på.

Men jag orkar inte vänta en timme i telefon.

Återkom gärna med svar, vi är många tusen ganska arga människor nu.

Cecilia Giertta

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Förslag om satsningar på bland annat generellt ökat stöd till idrotten och avgiftsfri idrottsskola fanns med när oppositionspartierna i riksdagen presenterade sina respektive skuggbudgetar. Riksidrottsförbundet summerar förslagen som handlar om idrott.

2022 var ca 62 000 personer anmälda till Göteborgsvarvets olika lopp. Arrangemanget är en stor folkfest men påvisar också värden i en förbättrad folkhälsa och turistekonomiska intäkter för Göteborg.

Överskottet av loppen återinvesteras i Göteborgs föreningsliv. Efter 2022 års genomförande betalas inte mindre än  5,6 miljoner kronor ut till dryga 50 föreningar som bidrar med funktionärer och gör loppen möjliga.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Volvo Trucks, Wist Last & Buss, Volvia, Volvo Finans Bank, SKAB, Elon och Swegon tog beslutet att samarbeta och därför rullade en toppmodern vallatrailer fram till skidskyttelandslaget lagom till säsongspremiären.

Riksdagen har fattat beslut i fråga om propositionen om en förstärkt spelreglering. 

– Sammantaget väldigt positivt för våra allmännyttiga lotterier, säger Hans Sahlin, vd på Folkspel och ordförande i SVALO (Sveriges Allmännyttiga Lotterier).

Viaplay Group och Internationella handbollsförbundet (IHF) har kommit överens om ett nytt rekordstort avtal. Kontraktet gäller Viaplays marknader i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Nederländerna, de baltiska länderna samt Storbritannien och sdträcker sig till och med 2031. Handbollsfans kan streama mer än 40 IHF-evenemang live och exklusivt på Viaplay, inklusive alla kommande VM-turneringar för damer och herrar. 

Hockeyallsvenska Djurgården har presenterat ännu en profilvärvning, 36-årige Linus Klasen, närmast från spel i den schweiziska andra ligan med EHC Visp. Av familjeskäl har Klasen valt att bryta kontraktet och flytta hem till Huddinge. Avtalet är på tre år och han väntas debutera redan till helgen.